zaterdag 18 september 2010

Dolemieten

We zitten alweer op een andere plek. Nog steeds in Italie maar nu in de Dolemieten . Steeds een klein stukje dichter bij huis, maar nog steeds een week voor de boeg. Ik kan nog niet zoveel zeggen over de omgeving en hoe we het hier vinden. We kwamen aan in dikke regen die morgen over schijnt te zijn en we hebben de camper neergezet en zijn de deur niet meer uitgeweest. Met regen is het wel gezellig in de camper, zeker als het avond is. Morgen hoop ik wel dat het ook echt weer droog is zodat we weer wat kunnen ondernemen.

De tijd gaat snel ineens. Komende donderdag gaan we alweeer naar huis. We hebben het er over gehad voor we weg gingen dat we nog wel een week wilden bijboeken als het ons goed beviel. Nou bevalt het heel erg goed het reizen met de camper, maar ik heb ook wel weer de drive om naar huis te gaan. Familie en vrienden wil ik graag weer zien en ik mis thuis ook. Ik weet ook dat het moeilijk voor me zal worden als ik weer thuis ben. We hadden nu echt iets om naar toe te leven, de vakantie met camper, daarna zagen we wel verder. Ik zie er dus ook wel tegen op. Ik zal een bepaalde modus moeten vinden om de dagen door te komen en wil ect proberen er ook nog zoveel mogelijk van te genieten.


Ik had gedacht dat ik deze vakantie veel dingen op papier zou zetten en me heel veel met mijn ziek zijn bezig zou houden, dat heb ik helemaal niet zoveel gedaan. Niet erg, ik ben er blij om dat ik er niet zoveel mee bezig ben geweest. I

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Helemaal goed dat je geniet van de vakantie e niet zo bezig bent met de ziekte.
Goh de dolemieten ...... daar had mijn vader het vaak over ;)
Tanti saluti e bacci Esther

Marjolijn zei

Net wat Esther al zegt....helemaal goed..!!
Nu genieten van al het moois wat je ziet en tegenkomt.
Thuis is er weer alle tijd voor de rest.
Geniet nog volop van deze laatste week meis.

Anoniem zei

Traveling is wonderful but yes, still tiring. A month away from home is a long time, even in a motorhome. You sound well, I'm glad. The skin issues--might be toxicity. I've had the "rash" on my head and body for a long, long time. Do you have Clindamycin gel? That might help.

Otherwise, you look terrific. Hopefully this moment is just a setback and you'll be here for awhile yet.

Hugs,
Jazz