woensdag 29 september 2010

Draai weer vinden

Ik verbaas me er soms over dat ik niet veel vaker in huilen uitbarst door wat er allemaal aan de hand is en dat ik niet depressief word. Het is niet zo dat ik het zo hard mogelijk probeer te verdringen. Vanmorgen werd ik voor het eerst wakker (pas om 11.00 uur) met een gevoel geen zin te hebben er uit te gaan. Wat moet ik doen?

Eenmaal er uit ging het niet echt beter. Geen zin om te eten, koud en lamlendig. Enige wat me opluchtte was dat mijn ogen beter waren dan gisteren. Ik heb nog wel wat dingen gedaan maar mijn gevoel wilde het liefst op de bank liggen.

Tegen het einde van de middag zijn we de stad in geweest om kaarten te halen voor een concert in Vera op 15 Oktober van Sivert Hoyem. Eenmaal thuis ben ik op de bank gaan liggen rillerig onder een slaapzak.

Ik denk dat alles nu bij elkaar komt, ik heb een soort grieperig gevoel, ben erg moe maar heb het ook gewoon even gehad. Zie soms even niet meer hoe het nou allemaal moet. Morgen heb ik een gesprek bij het Behouden Huijs, dat is wel fijn. Ik moet echt even weer een nieuwe draai vinden en leren goed om te gaan met mijn energie. Ook mijn emoties en verdriet moet ik opnieuw een plek geven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach, Caroline die dagen ken ik ook en dat mag toch ook denk ik dan (mag niet te lang duren hoor!).

Mocht je morgen nog een goede tip krijgen hoe beter om te gaan met de energie dan hoor ik dit graag. Hier is het al niet veel anders (hahaha lachte ze schamper!)

Een fijne dag morgen en die draai vindt jij wel weer.

Groetjes Monique

Marjolijn zei

Hoi lieve meis,
Herken dat wel soms heb je van die dagen...ppfff.
En dat rillerige ook, zit nu ook te rillen, en moet ook weer terug naar bed, geveld door de griep, maar kon niet slapen.