zondag 12 september 2010

Zee

Vanmorgen werd ik om 0700 uur wakker omdat het licht werd en toen ik vanuit het bed naar buiten keek zag ik de zee. Echt super om zo wakker te worden. We hadden de wekker gezet om 0900 uur, omdat ik anders doorslaap tot sint juttemus. Voor we broodjes gingen halen voor het ontbijt zijn de zee in gegaan. Lekker wakker worden en supercool om te doen zo vanuit de camper de zee in.

We vermaken ons ook hier weer prima. ook al is het weer een strand. Met je camper echt pal aan zee was wel ons doel en dat is nu echt gelukt. Het is ook wel bijzonder om op een plek te zijn waar je samen voor het eerst op vakantie bent gegaan 8 jaar geleden. Ik voel me nog steeds zoals de afgelopen dagen. Gelukkig gaat het nog steeds vrij goed.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, ook de geluksgevoelens haal ik uit je geschreven stukjes.

Op naar de 3e vakantieweek week Caroline, het gaat wel snel vindt jij ook niet?

xx monique

Marjolijn zei

Heerlijk om zo vanuit je mandje de zee in te kunnen rollen.
Ja, dat zijn echte geluksmomenten, en helemaal omdat het ook nog op zo'n speciaal plekje is.
Op naar een hele mooie 2e helft.
Veel plezier.