maandag 27 september 2010

Leren

Eigenlijk niet zoveel boeiends te melden. Het gaat zijn gangetje, ik vermaak me nog steeds en doe niet al te veel. Grootste inspanning van vandaag was een wandelingetje naar de stad om even een kadootje voor mijn zusje te kopen.
Bewegen enzo gaat allemaal goed, maar ik zit nu op de bank mijn blog te typen en zojuist hebben we nog een film gekeken, maar ik val dan echt in slaap. ( De film heb ik dus niet echt gezien). Ik voel me echt moe terwijl ik vanmorgen echt lang geslapen heb. Ik denk soms wel eens dat ik wel hele dagen kan slapen. Dat wil ik niet natuurlijk, genoeg te doen.
Tijd inplannen om te rusten zal ik echt moeten gaan leren.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Haha, dat s'avonds voor de buis in slaap vallen ken ik ook zo.
Ik ga dan gewoon naar bed, lang leve de video en kijk overdag wel een keer, of niet meer, kan ook.
Fijne dinsdag en een gezellige verjaardag bij je zusje.

Loekie zei

Hoi,
Balans vinden tussen aktiviteit en rust vind ik ook het moeilijkste wat er is. En van heel wat films weet ik ook absoluut niet hoe die afgelopen zijn. Ik neem ook vaak de films op om ze vervolgens niet af te spelen, want geen tijd :-)

Anoniem zei

Ik ben al blij dat mijn slaappatroon weer normaal is.

Rust inplannen doe ik ook structureel (meestal). Ik ga gewoon s 'middags naar bed en maak geen afspraken tot 1/2 4. De stekker gaat uit de telefoon en dan ga ik lezen (of even dutten/tv kijken).

Heerlijk dat het bewegen je goed af gaat, ik kan beter fietsen dan lopen, lopen is echt knudde.

Een fijne dag verder, gr. Monique.