woensdag 15 september 2010

Kan op de fiets

Zo ben ik even blij met de electrische fiets die ik twee jaar geleden gekregen heb. Vandaag heb ik samen met JW Cannes een beetje verkend met de fiets dus. Nog best een uitdaging in de verkeersdrukte en soms bergjes op enzo. We hebben langs de boulevard gefietst en de stranden bekeken, de grote boten van de jet-set bekeken en toen in het centrum lekker gelunched. Er zijn hier opvallend veel engelsen.
We beschikken niet over internet en hebben geen informatieboekje van Cannes dus waarom dat zo is weten we niet. Iemand een idee?;-)

Na de lunch heb ik nog even wat door de winkelstraten gelopen met JW. Ik vloog zo af en toe een winkel in. Voor mezelf niets gekocht wel iets voor AS'je..Als mijn zus (jezus) dit leest wordt ze vast erg nieuwsgierig hehe.

Cannes is leuk om gezien te hebben, weten we eens waar al die filmfestivals gehouden worden. Het is hier alleen wel erg druk, ik zou hier niet zo snel aan het strand gaan liggen. Morgen willen we weer verder richting Italie. We hebben wat leuke tips gekregen waar we nog niet geweest zijn. Daar willen we ook wat langer blijven staan, om de paar dagen weer vertrekken maakt ook dat je niet echt helemaal tot rust komt.
We hebben ook wel wat foto;s gemaakt maar die kan ik nu nog even niet posten, met een dongel is dat niet handig. Ik hoop dat we in italie wat makkelijker internet kunnen vinden. Soms denk ik wel dat je voor internet beter in Indonesie kan zitten dan west europa.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Lekker om zo op de fiets de stad in te gaan.
Daar zal de fiets ook bekijks gekregen hebben, naast alle dure auto's en speed bootjes en grote jachten. Leuk hoor..!!
Lekker genieten van alles wat er nog mag komen.