vrijdag 20 augustus 2010

Kaal..

Anne Sophie slaapt hier twee nachten en ik vind het ontzettend gezellig. Altijd vrolijk, heel makkelijk en vooral erg schattig. Ik ben dus best druk, maar krijg er ook energie van. Samen met haar alle speeltuinen in de buurt afgefietst ( klinkt overdreven ik vond 2 speeltuinen echt in de buurt ;-) Voor mij beweging voor haar alleen maar leuk.
JW en zijn ouders zijn nog steeds flink bezig geweest hier, het verfwerk is echt mooi aan het worden. Volgende week krijgen we overal kunststof rondom het huis, het oude rood wordt vervangen. Ik moet zeggen dat ik er best tegenop zag, maar nu ik het resultaat nog kan bewonderen word ik er ook wel weer echt blij van.

Ander punt van vandaag is dat mijn haar eraf is , t is nu echt millimeter kaal zeg maar. Ik heb erg last van mijn hoofdhuid. Het prikt, irriteert en juist als er dan nog wat haar op zit dan voelt het niet fijn. Verder begint het nu echt uit te vallen dus ja dan kan je het maar beter voor zijn.

Erg leuk vandaag was ook dat we de HBES-bakkers hebben opgehaald van het station in Groningen. Na vijf weken Indonesiƫ waren ze weer thuis en binnenkort volgt er weer een traditioneel HBES-avondje is de planning.
Genoeg energie dus vandaag, leuke dingen en dat maakt dat ik weer een heel klein beetje blij kan zijn af en toe.

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo is het meis, als het dan toch moet, dan maar ineens. En een millimeter koppie zal je ook best staan. En anders het mooie alternatief.
Fijn dat je zo geniet van de kleine spring in het veld.
En helemaal fijn dat jullie huis toch ook alle aandacht krijgt wat nodig is.
Wat zal het er mooi uitzien als alles klaar is.
Ook iets om van te genieten..!!
Voor straks slaap lekker.
Knuffel Marjolijn.

Anoniem zei

"Bescheidenheid siert de mens."
Nou ja, als je van jezelf zegt dat je lekkere appeltaarTEN bakt, is dat tot daar aan toe. Maar als je dat dan ook nog op je blog zet, moet je wel zeker zijn van je zaak.
Bij thuiskomst dus direct de oven geinspecteerd. En ja hoor..... Daar stond ie. Ingewikkeld in aluminiumfolie te wachten tot hij gevierendeeld zou worden. Dat hebben we twee keer gedaan, en ik moet zeggen: Hij is echt lekker. Super gedaan en zeer gewaardeerd.
Onze vakantie was al geweldig maar zo'n thuiskomst is echt TOP.
Nu nog snel een heerlijk avondje en dan is het jullie beurt voor een vakantie.

Welterusten en goedemorgen.

Hbes

Anoniem zei

Balen...het is er af, maar voor je het weet heb je er zo weer op. Wat ik toen tijdens de 1e chemokuur gebruikte was babylotion. Dat voelde heel fris aan...maar jij hebt een prachtige pruik, dus daar gaan we binnenkort mooie fotootjes zijn van jullie vakantie van een mooie Carolientje met een mooi (nep)bos haar ;)XXX Es

Anoniem zei

Ach,toch eraf,wat jammer nou.Ja,die pijn herken ik wel,is erg vervelend.Hoop dat het nu het eraf is minder is.En inderdaad heb je prachtige pruiken.
Veel plezier met je nichtje!

xx hendrike

Anoniem zei

een prachtige pruik bedoel ik natuurlijk.