zondag 15 augustus 2010

Klussen

Vandaag de tweede dag aan het afbouwen met de medicatie. Eigenlijk verandert er niet zoveel in vergelijking met de afgelopen week.
Ik voel me redelijk goed. Vanmiddag was er familie op bezoek, heel gezellig veel gelachen en gekletst. Daarna merk ik wel dat ik moe ben, het is best intensief om veel te kletsen enzo, maar als ik dan even rust neem dan gaat het wel weer.

Als de gezondheid redelijk gaat gebeurt er natuurlijk wel weer iets anders waar je ook niet blij van wordt. We hadden lekkage. Ik ging nog even mijn tanden poetsen boven in de badkamer voor we bezoek kregen gisteravond, kom beneden loop de keuken in sijpelt er gewoon water door het systeemplafond van de keuken op de grond. Precies er boven zit de wastafel van de badkamer. We zagen de bui al hangen ..uhum..het hele plafond in de keuken eruit slopen enzo. Gelukkig bleek de afvoer in de badkamer verstopt op een plek waar we er zo bij konden. Vanmiddag hebben JW en zijn vader (Picobello BV) het euvel verholpen en nu maar hopen dat het goed blijft gaan.

Als we het toch over klusjes hebben, ondanks alle ellende gaat dat gewoon door. Morgen moeten we ook een nieuwe wc-pot plaatsen. Beneden in het toilet zit een ontzettende barst in het toilet, dus dat is ook wachten op problemen. Gaan we ook repareren deze week en ook moeten we nodig kozijnen schilderen. Het voelt wel maf om zo met klussen bezig te zijn als je zo ziek bent. Ik bouw natuurlijk niet meer echt aan een toekomst en zal niet veel last hebben van achterstallig onderhoud. Aan de andere kant zit je ook niet te wachten op een barstende toiletpot.

Ik ben zelf niet veel aan het klussen, de komende week wil ik verder met me voorbereiden op de vakantie, familie en vrienden zien en ik wil eigenlijk proberen om zo af en toe te gaan zwemmen bij de sportschool. Echt sporten zoals ik deed durf ik nog niet, kan mijn energie wel beter gebruiken maar ik merk wel dat ik stijver word omdat ik veel meer op de bank zit. Het zwemmen in Fontana vorige week was ook echt even fijn. Wel balen dat ik dan niet zelf lekker overal naartoe kan rijden, maar ja het is nu eenmaal niet anders.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, dat jij je steeds beter voelt.
Pech dat er nu geklust moet worden, maar gelukkig is de firma Piccobello in de buurt.
Die zorgen wel dat alles weer netjes in orde komt.
Maak er een mooie maandag van, ook al regent het pijpestelen.
Dikke knuffel.

Anoniem zei

Toch goed dat ondanks alle ellende het gewone leven ook door gaat. Op lekkages zit natuurlijk geen mens te wachten.

Niet meer mogen autorijden zal zeker een gemis zijn maar gelukkig heb je een mooie fiets.

Een fijne dag verder groetjes Monique

Marjo zei

Lieve caroline,
Prima toch om het klussen aan anderen over te laten. Dan houd jij energie over voor de leukere dingen zoals het voorbereiden van je vakantie. Ik vind het super dat jullie alles aanpakken en lekker weg gaan met de camper. Nu nog hopen dat de bijwerkingen van de dexa niet al te veel problemen geven. En duimen dat de bestralingen hun werk goed hebben gedaan. De bestralingen werken nog zo'n 6 weken door. Je zult dit merken aan je vermoeidheid maar ook dat je na die 6 weken je zelf fitter zult voelen. Blijf goed naar je lijf luisteren en neem je tukkie tussendoor als je dit aan voelt komen. Het levert je uiteindelijk meer op dan je zelf groot te houden. Sterkte met alles ook met het mentale proces waar je midden in zit. Ik moet vaak aan je denken. Ik zal wat positieve energie naar je sturen, misschien helpt het. Wat ook lek is zijn alle berichtjes op de kakelsite van hyves. Ik moest er eerst aan wennen, wist niet zo goed wat ik er mee moest. Maar ik vind het steeds leuker worden. Zeker nu de reunie gepland gaat worden. Wat zou het heerlijk zijn om daarbij te kunnen zijn, dat geldt ook voor jou. Het zijn van die speerpunten, naast alle prive dingen, die het zo waard maken om te knokken tegen het monster, hoe moeilijk het vaak ook is.Laten we maar niet te hard van stapel lopen en stap voor stap onze idealen gaan bereiken. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Wat een verhaal schrijf ik je vandaag. Nou ja, je verdient het ook, een beetje aandacht.
Een hele dikke knuffel voor jou en ook een voor JW.
Liefs, Marjo