donderdag 5 augustus 2010

Vandaag dag 5 bijna op de helft

Zit aan het ontbijt, uitgeslapen en voel me redelijk. Gisteren was geen goede dag. Ik had de bestraling om 10.00 uur alweer achter de rug en eenmaal thuis ging het best aardig. Toen de huisarts was geweest ging ik even met JW mee langs de pruikenzaak om een verwijsbrief te brengen en ik werd zo misselijk in de auto. Natuurlijk geen plastic tas of niets bij me, dus mijn schildersblouse erbij gesleept en daar ging het heen. JW stoppen aan de kant van de straat, maar het regende keihard en ik dacht ja DOEI ik ga niet buiten staan nu. Gelukkig viel de schade mee, niets in mijn kleren of de auto.
Na de lozing (uhum) ging het wel weer even maar in de avond vlak voor het avondeten wat het weer mis. Het is wel echt een bijwerking van bestraling, maar niet iedereen hoeft er veel last van te hebben. Het is wel heel vervelend, omdat je niet veel meer durft te ondernemen met de kans op misselijkheid.

Vandaag heb ik de bestraling pas om 16.30 en vanmiddag ga ik naar de schoonheidsspecialist. Mijn wimpers en wenkbrauwen laten doen en ook een groot stuk van mijn haar eraf. Als het er dan uitvalt dan is het tenminste niet zo desastreus meer... (hoop ik )

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Succes vandaag meis..!!
Knuffel voor jou.

Anoniem zei

Knap waardeloos, die misselijkheid. Succes de rest van de kuur.

HBES

Anoniem zei

Hopelijk voel je je de hele dag (en de dagen daarna )zowel van binnen als van buiten helemaal oké.

Groetjes weer, Monique