zaterdag 31 juli 2010

TV

Toch weer een klein blogje. Er gebeurt veel nu en ik vind het prettig om het op te schrijven. Vandaag echt wel aan het merken dat ik bestraling heb gehad. Ik moest echt op gang komen vandaag. Samen met JW uitgeslapen en toen hebben we onze nieuwe digitale tv aangesloten en daarna zelfs nog naar de IKEA geweest voor een tv-kast. IK vond het lastig om te gaan omdat ik me best slap voel en bang was misselijk te worden, maar als ik nu al bang word en niets meer onderneem dan is echt alle lol eraf. Met pruik en al dus naar de IKEA en vaak heb ik in de IKEA dat ik er erg ongelukkig word van alle mensen en drukte,maar het ging best aardig. Een mooi rood tv-meubel gekocht die we de komende week mooi in elkaar kunnen zetten.

Ik ga zo lekker slapen en voel me nu gelukkig niet misselijk dus hoop de nacht een beetje door te komen.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Karin,

Vol bewondering lees ik altijd je blog. Ik vind het echt vreselijk wat er met je gebeurt,niet te bevatten en voor te stellen. Ik vind het zo knap hoe jij je door alles heen slaat!Probeer me wel eens voor te stellen hoe je leeft en hoe je doet als je er zo voor staat als jij, maar dat is niet voor te stellen. Het is niet te begrijpen en niet te geloven. Maar hoe jij schrijfte en hoe jij de kracht weer hebt om ook nog weer met humor te schrijven, ik bewonder je echt!! Ik wens je heel, heel veel kracht en sterkte toe lieve Karin (ook voor JW en jouw lieve familie).

Groet Karien (van Lobke zeg maar)

Marjolijn zei

Schrijven meis, blijf schrijven..!!
En dingen doen die goed voor je zijn, dat is de beste mannier om deze moeilijke tijd door te komen.
Koppie dur veur en gaan..!!
Aangename zondag.

joyce zei

Respect hoe jij je door deze tijd heenslaat... Je hebt zo een dreun te verwerken gehad deze week en er is zoveel gebeurt en dan toch zoiets normaals doen als naar de Ikea, meid SUPER!!!

Liefs Joyce

Anoniem zei

Helemaal top hoor hoe je doet en natuurlijk mag je toegeven als je moe misselijk en rot voelt om te gaan rusten teken dat je goed luisterd naar je lichaam.
Je zal er top hebben uit gezien in de Ikea met je mooie pruik vind hem je echt goed staan en heel natuurlijk ziet hij er uit op de foto zie je niet dat het een pruik is....

Meissie hou vol je komt er wel :D

kus Anita

Anoniem zei

Hey lieve Karin,

Wat een heftige week voor je ( jullie)was het vorige week..
Maar respect hoe jij je er doorheen vecht.
En wat een super leuk kapsel!!

X Emile, Afynke en een dikke knuffel van Pim