donderdag 15 juli 2010

Rustig aan doen...

Ik probeer het echt rustig aan te doen, maar het valt me nog niet mee. Voor ik het weet ben ik alweer boodschappen aan het doen. Even de stad in om iets te halen, hup weer iets opruimen. Slaat nergens op, maar ik kan gewoon moeilijk met een boek op de bank blijven.
Ik heb wel een afspraak afgezegd die ik vanavond had omdat ik even gewoon thuis wil zijn. Het weekeind hebben we echt een relaxweekeind en ik heb er enorm veel zin in net als JW. Morgenvroeg gaan we al vroeg de HBES-bakkers naar het station brengen, ze gaan naar Indonesiƫ op vakantie. Ze hebben ons al zo vaak weggebracht en nu kunnen we het een keer terug doen en het is ook gewoon gezellig om ze weg te brengen. Zijn wij mooi op tijd wakker op en kunnen we relaxed naar Amsterdam rijden en daar de rest van de dag helemaal niets doen.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Lekker niksen is ook best moeilijk meis.
Maar iets doen is niet erg, als je het maar leuk vindt en toch ontspannend is.
Goede rit naar Amsterdam, en een hele fijne vakantie voor je vrienden.
Fijne dag.