dinsdag 27 juli 2010

Bellen

Poe nou de eerste stress alweer gehad. Vanmorgen de VU gebeld om nog even te vragen wanneer ik gebeld zou worden. Ik moest een half uur later terug bellen omdat ze me dan konden vertellen wanneer ik de uitslag zou krijgen. Nog geen kwartier later ging mijn mobiel en had ik iemand van de VU aan de lijn. Morgen tussen 1400 en 1500 word ik gebeld over de uitslag.
Sneller dan gedacht dus, ik weet niet wat ik er van moet denken. Ik hoop dat het goed is. Wel ben ik zo ontzettend zat van de stress , het wachten op uitslagen. Ik heb nu al hetzelfde gevoel als ik heb in de wachtkamer op de longafdeling voor een CT-scan uitslag en ik moet nog meer dan 24 uur wachten.

1 opmerking:

Karin zei

Oh Caroline das indd. weer ff schrikken. Maar zolang er geen uitslag is is er hoop. Kom anders even naar Berrege gaan we wat leuks doen en kan je je zintuigen even ergens anders op zetten. Leuk bedacht maar heb je weinig aan!! Hou je haaks. Liefs Karin