woensdag 14 juli 2010

Bruin

Ik ben net weer thuis van een middagje bij mijn ouders. lekker ontspannen in de tuin gezeten, met As gespeeld en Peppijn natuurlijk. Iedereen staat er versteld van hoe bruin ik ben en eigenlijk ikzelf ook wel. haha ik zit echt niet veel in de zon met de medicatie die ik heb, maar in de schaduw word je ook bruin en ik ben echt in tijden niet zo verkleurd. Ik vind het wel fijn eigenlijk en het maakt dat ik alleen maar meer zin heb in een zonvakantie.
Eerst de scan afwachten, dan pas plannen waar we vakantie vieren. Heel vervelend ik ben zo geneigd maar door te leven,maar bij het plannen van reizen en vooruitkijken word ik wel weer even bij de les geroepen. Ik voel me iets beter dan gisteren, maar merk wel dat ik iets neerslachtiger ben. De zomer is zo fijn, het leven is veel te leuk en ik zie best wel op tegen de scan, wat er komen gaat voor consequentie en allerlei andere ziekte-gerelatieerde ellende.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk zo'n middagje.
Ja hoor, ook in de schaduw wordt je bruin.
Geniet maar volop van de zomer meis.

Anoniem zei

Idd in de schaduw wordt je ook bruin en bij jou gaat het extra snel door de Tarceva. Kun je nog herinneren dat ik vorig jaar hetzelfde had? Ik ben nu ook best wel bruin en dat komt alleen van een beetje fietsen in de zon. Vorig jaar had ik mijn bril op en dat kon je na een dag al zien. Dus als ik op de fiets ga met zon, laat ik mijn bril gewoon thuis. En nee, nog geen ongelukken gemaakt ;)
Wanneer moet je voor een scan?
XXX Es