vrijdag 2 juli 2010

Finale en afscheid

Jooooeeepppiiiee ! We zijn door naar de halve finale! Gezellig met de zus van JW en de rest de wedstrijd op de beamer gekeken . Erg verrassende winst, gezien de eerste helft maar des te veel blijdschap erna. Na de wedstrijd hebben we nog even gebarbequed en nu zitten we lekker in de tuin, zonder kachel want het is nog warm genoeg. De hitte is me erg meegevallen, maar ik heb me ook prima vermaakt in de tuin met R en N en de sproeier met water ;)

Minder vrolijk was dat vandaag de crematie van Ibella was. Ik vernam eigenlijk einde van de ochtend pas waar het was en hoe laat. Ik ben er niet meer naartoe gegaan omdat het niet kon, maar in gedachten erbij geweest en ook al vernomen dat het een bijzondere bijeenkomst was, verdriet maar wel heel erg in haar stijl. IK hoop dat Marian haar partner haar weg kan vinden en met de tijd vooral met een warm gevoel aan Ibella kan terug denken.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik las het vanavond pas, dus ook geen kaarsje aan kunnen steken. Wat ben ik dan blij met mijn virtuele kaars op hyves.
Gaaf he? Dat ze door zijn naar de 1/2 finale. Ik had het echt niet verwacht
XXX Es

Esther zei

Ik las het vanavond pas, dus ook geen kaarsje aan kunnen steken. Wat ben ik dan blij met mijn virtuele kaars op hyves.
Gaaf he? Dat ze door zijn naar de 1/2 finale. Ik had het echt niet verwacht
XXX Es

Anoniem zei

Even wat anders,

VAN HARTE GEFELICITEERD met jullie "koperen" huwelijk!

HBES

Marjolijn zei

Fijn weekend vieren, en op naar dinsdagavond..!!

Anoniem zei

Ook ik ben in gedachten bij Ibella geweest.
Ja,het voetbal had ik voorspeld,maar iedereen sprak me tegen,haha.
Fijn dat het gezellig was.
Enne,gefeliciteerd met je trouwdag!
xx hendrike