zondag 18 juli 2010

Toch niet weer mijn teen

We zijn weer thuis van een superrelaxed weekeind. Beide hebben we echt genoten en veel geslapen. Gistermiddag een paar uur, op tijd naar bed en in een stuk door tot vanmorgen 10.00 uur. Ik werd wakker van de schoonmaaksters die op de deur bonsden haha..
Ik had wel een hele rare droom want ik werd wakker en was aan het huilen, ik snikte nog na en had ontzettend hoofdpijn. Ik heb het wel vaker sinds ik ziek ben dat ik gewoon wakker word omdat ik gehuild heb in mijn slaap. Ha JW slaapt er gewoon doorheen dus zo hard zal ik wel niet huilen, hoewel hij wel herriestoppers in heeft.

Op de terugweg zijn we nog even bij JW zijn ouders geweest, koffie gedronken bijgekletst en ook even naar mijn teen laten kijken. De linkerkant van de aan de rechterkant reeds geopereerde teen (uhum) begon te irriteren en te ontsteken. Zat een nagel niet goed terwijl ik echt voorzichtiger ben met knippen en schoenen die te strak zitten. Ik zal de laatste keer toch wel iets niet goed gedaan hebben. Ik hoop dat het goed gaat komen, er is een stuk nagel weggehaald en ik heb er weer fucidine op, volgens JW's moeder was ik er nog net op tijd bij. Ik heb geen zin in nogmaals een incisie en prikken in mijn teen.

Naja al te druk kan ik me er nu nog niet om maken. Eerst vrijdag weer doorkomen. Ik zie er, goh wat verrassend, erg tegenop. Tegelijkertijd wil ik ook weten hoe erg het is de schade. De komende dagen maar gewoon veel afleiding zoeken en genieten van het mooie weer.

3 opmerkingen:

Esther zei

Hey lieve schat, maak je nou maar niet te druk, want je kunt er toch niets aan veranderen. En wie zegt dat er veel schade is? Nu het met een paar van ons (incl me) ietsjes minder gaat, wil dat niet zeggen dat dit ook bij jou het geval is.
Suc6 vrijdag!
XXX Es

je zus zei

Hi,

Je krijgt in iedergeval dinsdagochtend genoeg afleiding!
Maak je borst maar nat!
Instructies volgen later! ;)

xxx

Marjolijn zei

Fijn dat je genoten hebt van dit heerlijke weekend.
En nu op naar vrijdag, je idd niet te veel zorgen maken. Voldoende afleiding zoeken en er een fijne week van maken. Makkelijk gezegt, ik weet het. Maar toch...probeer het lieve meis. Anders ben je gesloopt aan het eind van de week, en dat is ook jammer.
Succes hé.