zaterdag 24 juli 2010

Niet slapen

Nog even omdat ik niet kan slapen. Wat een dag zeg, nog nooit zo lang in de wachtkamer gezeten ..Daarna nog neurologie ..Ik lig nu lekker in bed maar kan zoals gezegd nog niet slapen. Het is wat mijn leven..van de ene emotie in de andere rollen, angst, onzekerheid, blijdschap, ontkenning. Ik vlieg van de ene hoek naar de andere en voel me nu vooral raar, maar wel met een rustige ondertoon in mijn gevoel. Ik had niet gedacht dat mijn longen zo rustig zouden zijn. Het is me wel duidelijker geworden dat de tarceva geen lieverdje is. Volgens Atie de verpleegkundige die veel weet van de bijwerkingen van medicijnen worden de bijwerkingen anders naarmate je tarceva langer gebruikt. Tegelijkertijd is er minder over bekend omdat er niet zoveel mensen zo lang op deze medicatie zitten. Op een gegeven moment doen ze de dosering naar beneden, maar mijn arts heeft het daar niet met mij over gehad.
Ik ben inmiddels ook gebeld over de MRI en die kan ik maandag krijgen. Dus weer een dagje Amsterdam, en weer nieuwe onderzoeksapparatuur leren kennen..;-)

Ik vind het niet zo eng een MRI ingaan, wel op de uitslag wachten. Morgen maar flink uitslapen. De stress maakt wel dat je je zo leeg voelt. Aan het einde van de middag wel even lekker gegeten bij de ouders van JW en bij mijn zusje geweest. Even acclimatiseren en zo maar proberen te slapen. Thanks voor alle medeleven en reacties, het doet mij en ook JW echt heel goed om te weten dat er zo meegeleefd wordt. Super!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

He Caro,

IK HEB JE WEER GEVONDEN ;-) XXX

Goed nieuws hoor. Heerlijk dat je longen zo rustig zijn.......moet je toch echt wel een beetje opLUCHTing geven :-)

Ik vond de MRI heel erg meevallen en het gezuis van de machine maakte mij zelfs rustig!
Lekker dat het maandag al kan en daarna lekker op vakantie lieverd!!!

Dikke kus,
Mar
ooit uut Grunn nu uut Sydney

Marjolijn zei

Fijn dat je maandag al kunt voor de mri.
Het kan maar gebeurd zijn.
Ja, en dan wachten op de uitslag, maar als je ondertussen op vakantie gaat, moet dat wel lukken.
Prima afleiding..!!
Hoop dat je vandaag lekker uit kon slapen en nu op naar een goed weekend.