dinsdag 20 juli 2010

Tondeuse

Vanmorgen opgepast op As en Peppijn. As had een trampoline gekregen en ik moest er de hele tijd met haar op ' pingen ' haha. Erg leuk maar ook vermoeiend zeker in de hitte. In de loop van de middag ben ik weer naar huis gereden. Een rustig dagje, wel heet en thuis had ik echt nergens zin meer in. Het koelt nu wat af en we zitten lekker in de tuin. Ik heb JW's haar zojuist met de tondeuse bewerkt. Goed gelukt als zeg ik het zelf, JW is zelf ook tevreden. Als het niet goed gelukt zou zijn was hij morgen zo naar de kapper gefietst.

4 opmerkingen:

je zus zei

Anne-Sophie vond het ook heel gezellig!
Maar heeel harme ;)
Pepijn heeft nog steeds veel last, maar ik heb nu tijd voor hem!

xxx

Marjolijn zei

Ja, het was warm... vandaag wordt het weer wat minder.
Dat scheelt JW dan fijn weer een ritje, goed gedaan meis.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Je bent een echte suikertante dat je met die temperaturen het op kon brengen om te springen.


Groetjes Monique

Anoniem zei

Oeps, ik dacht ff dat je zelf met de tondeuse aan het spelen was. Ja, dat deed je ook wel, maar met de haartjes van JW.....krijgen we nog een fotootje te zien van JW's nieuwe look? hahahaha
Fijne en hopelijk iets koelere avond en nacht!
XXX Es