zaterdag 24 juli 2010

Ontstressen

Zoo heerlijk geslapen en vooral uitgeslapen ..even ontstressed vandaag. Vandaag niet zo heel veel gedaan, even gesport de stress eruit en wat boodschappen. Vandaag heb ik met mijn ouders een huisje in Oostenrijk geboekt voor de eerste week van Augustus. Nou ja mijn vader heeft het geregeld. Lekker in de bergen , wandelen en veel lezen denk ik.
Ik heb er in ieder geval veel zin in.
JW gaat de eerste week met vrienden wandelen, net als vorig jaar ga ik weer met mijn ouders en ik ben blij dat het nog kan!

Ik heb een aantal reacties op mijn blog gekregen gisteren van mensen die ik niet ken. Ene Tonnie vertelde zijn oogervaring en tarcevagebruik. Ik zou het wel fijn vinden om contact te leggen, mijn mailadres is te vinden op mijn blog.

Morgen ook maar lekker genieten van het nietsdoen, en maandag de MRI.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Heerlijk meis, de bergen in..!!
Daar is het goed toeven.
Gaat helemaal goed komen.
Lekker genieten..!!