zondag 11 juli 2010

Finale en after the wedding

Gisteren een erg warme maar mooie dag gehad. We waren al om 900 uur in Exloo, waar HJ woont en van daaruit vertrokken we richting Odoorn en Borger, in de kerk van Borger trouwden HJ en Fleur. Ik moest best veel aan ons eigen trouwen denken. Zo'n dag gaat zo aan je voorbij, maar achteraf heb je zo'n mooie herinnering.
In de middag verbleven we in Noordlaren bij een hotel waar we allemaal sliepen en in de avond ook het diner en feest hadden. We konden daar lekker in de schaduw zitten, lekker lunchen, en ik was blij dat het geen druk middagprogramma was met de hitte. IK heb niet zoveel gedaan, vooral zitten niet teveel bewegen en veel water drinken. Ik had wel een beetje last van de hitte , maar volgensmij was ik niet de enige.

Tot diep in de nacht hebben we gefeest en gedanst en ik heb het goed volgehouden Het was een superleuk en gezellig feest.
Ook nu valt het me mee hoe moe ik ben. Vanavond heb ik wel energie genoeg overgehouden voor het voetbal.
Morgen gaan we nog wadlopen met HJ en F en familie en vrienden, afhankelijk van hoe ik me voel ga ik mee. Daarna is het voorlopig even wat rustiger, hoewel zulke leuke dingen ook veel energie geven.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, dat is zeker, zulke leuke dingen geven altijd veel energie, zeker als er rust momentjes tussen zitten, komt het helemaal goed.
Geniet er maar volop van meis..!!

Anoniem zei

En nu kan het natuurlijk nog leukere day after worden. Dat zal het zeker worden want dat heeft de snoekbaars uit Marknesse aangegeven.

En de day after after is misschien weer sterk afhankelijke van de day after. Snap je het nog?

Een fijne avond ongeacht de voetbaluitslag

Monique