zaterdag 3 juli 2010

1 jaar

Merk toch wel dat ik last van de warmte heb. Ik voel me moe, en een drukkende gevoel op de rug en borst, wat ik wel vaker heb gehad maar erg vervelend voelt.
Gisteravond ook na meer dan een week weg te zijn geweest buiten in het donker bij de laptop last van mijn oog dus niet echt feest. Momenteel zit ik in de bijkamer voetbal te kijken op de beamer. Lekker donker en koel hier en ik knap weer wat op.

Vandaag ook precies een jaar geleden dat we getrouwd zijn. Een superdag hadden we toen , erg heet en een jaar later ben ik erg blij dat ik me nog zo voel als nu. Ook al merk ik wel dat de stress en de angst dat het slechter wordt soms erg toeslaat. We hebben het niet echt gevierd, wel een erg mooie bos bloemen van mijn ouders en de HBES-bakkers. Na volgende week gaan we lekker samen naar Spa -Zuiver, de komende week komen vrienden uit Zwitserland logeren een nacht en later in de week de bruiloft. Ik heb er echt zin in,ik weet zeker dat het een mooi en onvergetelijk feestje wordt en het is natuurlijk fijn om afleiding te hebben.

Volgende week ook nog de halve finale WK voor Nl en daar kan ik me ook enorm op verheugen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met jullie koperen huwelijk en op naar het zilveren huwelijk.

Het blijven maar weken waarin wel heel veel gebeurt telkens weer.

Een fijne avond, Monique

Marjolijn zei

Ja meis, het is erg warm. Kalm aan doen, hé..!!
De regen van gisteren heeft het allemaal wel een klein beetje afgekoeld.
Geniet van alle mooie vooruitzichten.
Fijne zondag, meis.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je 1e huwelijksjaar
Geniet van het fijne weer ;)
XXX Es

Leo Sparreboom zei

Gefeliciteerd met jullie twaalfeneenhalf!