donderdag 8 juli 2010

Echt rustig ?

Ik heb een klein beetje een soort van vakantiegevoel met dit mooie weer , ben veel buiten, laat op en bij de kachel buiten, voetbal kijken.. barbecue├źn. Een heel fijn gevoel, we hebben veel vrienden over de vloer, vorige week de zus van JW met man en kids, afgelopen nacht en komend weekeind veel vrienden op de bruiloft van HJ en F.

Ik leef echt volop en geniet enorm, maar merk tegelijkertijd ook dat ik moe ben. De warmte is best zwaar voor me en zo nu en dan lijkt het wel alsof er een druk op mijn borst en rug komt. Vorig jaar had ik deze klachten ook, soms zijn ze ook ineens helemaal weg, maar ik moet wel af en toe even een stapje terug doen en uitrusten.
Moeilijk voor mij, ik ga maar door en wil niets missen.

Vandaag is het redelijk gelukt met rustig aan doen. HJ en F gingen op tijd de deur uit omdat ze nog van alles moesten regelen, wij zijn even gaan sporten ( JW had vanmorgen vrij genomen) en de laatste 10 minuten heb ik heerlijk gezwommen. Erg lekker veel te lang niet gedaan.

De rest van de middag heb ik niet zo veel gedaan. In de tuin zitten ( in de schaduw), ik word al behoorlijk bruin zonder in de felle zon te zitten. Boodschappen gedaan en dingen gekocht om morgen even te barbecue├źn.

Vanavond is het doel op tijd naar bed te gaan, morgenavond ook om zo echt fit te zijn zaterdag als het feest is. Na volgende week is het rustiger, dan zal de stress voor de scan wel weer opduiken. Echt rustig zal het wel nooit meer worden in mijn hoofd en leven denk ik.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kan mij voorstellen dat jij een vakantie gevoel heb in je achtertuin van deze wereldstad.

Weet je...ik had nooit last van de warmte en voelde mij altijd goed maar de laatste week is het prut. Laten we er maar gewoon van uit gaan dat het door de warmte komt die nu wel erg lang aan houd.

Welterusten alvast, monique

Marjolijn zei

Lekker genieten meis, van alles wat goed gaat.
Fijne dag vandaag en op naar een heel fijn weekend.