maandag 26 juli 2010

MRI

Zo de MRI zit er ook weer op. Wel een op en neer gesjees naar Amsterdam, maar ik heb het er wel voor over. De MRI heeft meer indruk op me gemaakt dan ik dacht. Ik had wel gehoord dat het een herrie zou zijn, maar deze geluiden had ik niet gedacht. Ik had een koptelefoon met radio aan, maar dat had net zo goed niet gehoeven, het leek wel of ze met heipalen op me insloegen. Ook werd ik wel een beetje gespannen eenmaal in de wachtkamer en nu toch ook wel spanning voor de uitslag.
Ik ga morgen even bellen met neurologie om echt even zeker te weten wanneer ze bellen. Dan hoef ik niet elke dag me af te vragen of ik wat hoor. Ik heb het vrijdag in de drukte en stress snel gehoord, ene oor in andere oor uit. Weet wel dat het niet niet binnen een paar dagen is.

Pff het gaat maar door met de spanning en ik heb zwaar behoefte aan ' niet-aan-ziek-zijn denken'. Op tijd naar bed en de rest van de week met leuke dingen bezig houden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi karin.

Sorry, voor de late reactie. In het weekend heb ik de laptop gesloten gehouden. Te veel emotie, lotgenoot begraven. En vandaag heb ik geprobeerd om je mail adres te vinden, maar het lukt niet. Kun je mij een hint geven?
Ik ben Tonnie, moeder van twee zonen en gebruik
3 jaar en 6 maanden tarceva.
Morgen naar de VU.

Groetjes Tonnie.

Marjolijn zei

Gelukkig dat zit er op. Ja, het is een klere herrie.
Sterkte met wachten op de uitslag.
Maar nu over naar de leuke dingen, fijne dag vandaag en veel plezier.