vrijdag 30 juli 2010

Wat moet je zonder haar?

Tja er zit nog haar op mijn hoofd maar het is me vandaag wel duidelijk geworden dat ik echt kaal word. Omdat ik niet als ik nog meer aftakel na meer bestraling de pruik wil kopen, ben ik vanmiddag met mijn moeder, zusje en natuurijk JW een pruik gaan uitzoeken. Ik heb hem ook al meegenomen en ik werd er heel erg blij van.

Eindelijk weer een normaal kapsel, geen tarceva haar. Ik heb meerdere modellen gepast zoals je op de foto-collage kan zien. ( o ja de eerste foto is vet mislukt maar wel leuk voor het contrast met de rest)
9 opmerkingen:

Froukje zei

Ha Karin,
zit net achter de computer, weet niet of je blog van net alleen deze vraag is of dat er iets fout gegaan is met het plaatsen... maar hoe dan ook.
Wat moet je zonder haar, gewoon doorgaan dus. Maar ja... een paar jaar geleden had mijn kapster mijn haar verknipt en was het ineens kort. Ik kon er bijna om huilen en schaamde me daar voor omdat dit net in de periode was dat mijn collega zo ziek was en haar lange haar af had moeten knippen, ook vanwege chemo en bestraling.
Ik weet niet wat je zonder haar moet. Het is net zoiets als zonder tanden. Je hebt daar mooie protheses voor maar het is domweg niet hetzelfde.
Je kunt hopen dat je haar teruggroeit en mooier wordt dan eerst... dat is met tanden niet meer mogelijk... Je zult er ongetwijfeld iets op vinden, daar ben ik van overtuigd. Sterkte weer moedige vrouw! Groet Froukje

Anoniem zei

Hey Caroline,

Ik ga ervan uit dat je gestopt bent met de Tarceva. Er gaat nog meer veranderen hoor....je huid wordt weer normaal, je ogen worden weer je eigen ogen en je herkent dan eindelijk je eigen blik weer (niet ontstokken en geen korsten in je ogen). Binnen een paar weekjes al hoor.
En wat staat dat korte koppie (die pruik dan he)jou goed...echt waar! XXX Es

Anoniem zei

Moi Caroline,

Welke is het geworden? Ze staan je allemaal geweldig. Graag even een foto hoor!
xx monique

Anoniem zei

wauw wat staat het je goed zowel kort maar vind het lange ook leuk :D
welke is het geworden? of heb je ze allebei genomen??

kus Anita

Marjolijn zei

Mooi koppie hoor, benieuwd welke het geworden is.
Sterkte meis.

Anoniem zei

Ik ben ook heel benieuwd wat het is geworden,zowel kort als lang staat je goed,je bent hoe dan ook een knappe vrouw!

xx hendrike

Anoniem zei

ik vind die korte helemaal sexie en zoooooo jou!!!
Maar mocht je de lange kiezen ben je ook heeeeeeeeeeeeeel mooi!

Goed gedaan meissie, ik ben heel trots op je en vind je een kanjer!!!
XXX
Mar

Anoniem zei

En welke is het nou geworden???? Es

Anoniem zei

Goede keus Karin, sterkte met de bestralingen en de bijwerkingen daarvan.