maandag 5 juli 2010

Terugvinden

Vandaag weer naar het Behouden Huijs geweest, creatieve therapie. Het ging niet echt lekker, kon me niet echt zetten tot schilderen en was moe en een beetje angstig. Vannacht slecht geslapen, soms wakker en dan dacht ik dat ik benauwd werd, maar gewoon zo overdag ben ik dat niet. JW merkt niet dat ik kortademig ben en ikzelf vind dat ook niet, maar ik heb wel last van een druk rond de borst en achter op de rug. Heel vervelend gevoel, alsof je in elkaar gedrukt wordt. Misschien dat het wel stress is, ik heb het ook wel vaker gehad vorig jaar rond de zomer ook kan ik me nog herinneren. Dat is dan wel weer het voordeel van een blog, dat je al je klachten terug kan vinden ;)

De zus van JW en CO zijn vandaag weer vertrokken. Best stil nu in huis, rustig maar ook wel een stuk saaier. Voor mij is het wel goed even een paar dagen wat relaxter aan doen.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo stappen we van de ene in de andere dag, meis.
Maak er vandaag maar een gezellige oranje dag van.
Eerst lekker kalm aan dan kun je er vanavond tegen.
Have fun....!!

Anoniem zei

Misschien ben je lichamelijk een geestelijk ook wel te druk geweest de afgelopen dagen met als gevolg deze lichamelijke klachten.Hopelijk voel je je snel weer wat beter.

Geniet van de rust want vanavond zal het weer "bal"zijn of onze jongens nu winnen of verliezen.

gr. Monique

Anoniem zei

Benauwdheid met dit weer kan ook een vorm van hooikoorts zijn, er zijn nu veel pollen en smog in de lucht en als je daar allergisch voor bent kan dat ook op de longen slaan. Ik heb het zelf ook vaak erg benauwd met dit weer als ik in bed lig, net of er iets op je borst ligt. Een tabletje zoals Allerfree helpt prima,maar ik zou dat wel even overleggen met de arts omdat je al andere medicijnen slikt. Het kan dus gewoon onschuldig zijn.