maandag 12 juli 2010

Wadlopen

Vandaag een superleuke dag gehad met HJ en F en vrienden van ze. Met zijn allen vertrokken we vanmorgen op tijd richting Lauwersoog vanwaar we met een boot naar Schiermonnikoog voeren. Daar hebben we heerlijk gefietst en gelunched. Het weer was nog lekker toen we op het eiland aankwamen, maar tegen 1300 uur barstte het los. Tegen 1500 uur moesten we weer in de haven zijn waar we met de boot de zee weer opgingen om te gaan wadlopen. In de regen terug op de fiets naar de haven gegaan en ik vond het heerlijk.
Het weer klaarde wonder boven wonder weer op tegen het einde van de middag en toen hebben we heerlijk gelopen op het wad met een gids. Ik had het nog niet eerder gedaan en wist ook niet of ik het zou volhouden. Van tevoren had ik bedacht dat ik vanmorgen pas zou beslissen of ik mee zou gaan, maar ik voelde me goed en ik ben erg blij dat ik mee gegaan ben.

Deze dagen hebben we veel opgetrokken met HJ en F en vrienden van ze. Het was echt superleuk en vooral ook vandaag was erg gezellig. Wadlopen is erg leuk om te doen en ik heb weer eens iets gedaan wat ik nog niet eerder gedaan heb. Ik moet wel zeggen dat ik nu erg moe ben, zo gedurende de dag merk je niet dat ik ziek ben. Ik weet bijna zeker dat er mensen zullen zijn geweest vandaag die echt gedacht moeten hebben: is dat meisje zo ziek? Ik merk het nu wel, vanaf zaterdag feesten, zondag tot laat in de stad met helaas een slechte afloop voor oranje. vandaag de hele dag wadlopen. Ik heb allemaal aften in mijn mond en kon aan het einde van de avond tijdens het gezamenlijke eten eigenlijk niet zoveel zinnigs meer uitbrengen en wilde vooral naar huis en slapen. Dat ga ik nu dan ook lekker doen, morgen weer een dag , de afgelopen dagen waren erg intensief maar zeer waardevol.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Je hebt het allemaal mee gemaakt, en dat is geweldig..!!
Nu lekker uitrusten en nagenieten.
Fijne dag meis.

Anoniem zei

Lieve Caroline,
Geweldig toch dat je dit ook hebt kunnen doen. En dat je dan een dagje moet bijkomen is niet erg. Je bent goed bezig zo!!
Super.
Veel liefs, Marjo

Anoniem zei

Wat leuk!
Dat zou ik heel graag nog een keer doen,wadlopen!

xx hendrike