vrijdag 16 juli 2010

Spa enzo

We zijn weer eens in een wellnesscentrum. Dit keer in Amsterdam op steenworp afstand van de VU..Best gek om er langs te rijen, wel even kriebels in de buik. Het is hier superfijn, wat nieuwer dan Fontana en beide komen we echt tot rust, ook al was vandaag stiekem weer wat druk.
Vanmorgen waren we al om 600 uur op om de HBES-bakkers naar het station te brengen. Nadat we ze uitgezwaaid hebben zijn we meteen naar Amsterdam gereden, onderweg gezellig samen ontbeten ergens.
We hebben heerlijk 'gesaunaat', gebadderd , lekker gegeten en gedronken en genoten van de sfeer. De Spa is erg nieuw, groot ziet er mooi uit , supervriendelijke mensen.
Aan het einde van de dag zijn we Amsterdam nog even in geweest. Een vriendin van mij woont hier en samen met haar hebben we gegeten in de Pijp en haar huis bekeken. Erg leuk huis. Nu liggen wel lekker op bed , super te genieten, morgen nog een heerlijke dag voor ons en helemaal in de chill-stand en dat was echt welkom.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn weekend meis.
Geniet er volop van..!!

Anoniem zei

Het klinkt als een geweldige ontspannende dag en het werkt aanstekelijk op mij. Na de zomer ga ik met mijn zussen weer een wellness gebeuren boeken en ik stel De Spa voor. Wil je wel geloven dat jou stukjes mij wel vaker op goede idee├źn brengen.

Nu het ontspannende gevoel proberen vast houden Caroline.

Een fijne zaterdag, Monique