zaterdag 31 januari 2009

Kop in het zand

Niet zo gek natuurlijk na gisteren, maar we hebben heerlijk geslapen en veel plezier gehad vandaag. Weer even een tijdje vertrouwen hebben en even de KUKA loslaten zo voelt het. Natuurlijk weet je dondersgoed wat er allemaal aan de hand is, maar we genieten dat het NU goed gaat en dat we even geen stress hebben.

Vandaag kwam een vriendin uit Utrecht met haar man en we zijn lekker de stad in gegaan en hebben lekker gegeten. Ze is net zwanger en we hebben samen nog even zwangerschapskleding gekeken. Ik heb samen met die vriendin een hele goede studententijd gehad en dan fantaseerden we over later, wat voor man zouden we ontmoeten, zouden we kinderen krijgen, hoe zou ons leven eruit zien?
Veel gedachten kwamen toen in me op, maar de realiteit waar ik nu in zit was niet in me opgekomen. Op dat soort momenten realiseer je je wel weer hoe bizar het eigenlijk allemaal is.

Maar ik heb vooral genoten vandaag, de kop lekker even in het zand gestoken en ga zometeen lekker ontspannend een film kijken met JW!

1 opmerking:

je zus zei

Morgen gezellig mee doen aan de kop in het zand steken!

Nu al zin in tot morgen!