zondag 11 januari 2009

Skieen

Yeaahh het skieen was super! Heerlijk weer, lekkere sneeuw en gezellig met JW.
We zijn vanmorgen tegen een uurtje of 9:30 uur naar boven gegaan. Ik was een beetje gespannen of ik het vol zou houden en of het skieen geen teleursteling zou worden, maar het ging heel goed.

Ik heb tot een uurtje of 14:30 geskied. Ik heb wel iets meer gerust dan normaal en alles ging ook wat langzamer en minder heftig dan voorgaande jaren. Ik had niet het gevoel dat er niet meer in zat, maar ik wilde niks forceren. Met de apres ski hebben we het ook rustig aan gedaan.

Tegen het einde van de middag waren we weer terug in het hotel en toen hebben we lekker uitgerust op de kamer en heb ik me maar eens gestort op de lay-out van mijn weblog. Toch grappig wat daar allemaal mee kan. Er zit nu ook een foto bij mijn profiel die nog stamt uit de tijd dat ik kerngezond en onbezonnen en vrolijk op vakantie was in Italie..

Tegen de avond zijn we even in de sauna geweest en daarna heerlijk gegeten.

Als "gadget" (links op de pagina) heb ik een diashow toegevoegd. Deze foto's zijn genomen toen ik nog niet wist wat er met mij aan de hand was. Ik voelde wel dat er iets goed mis was. Ik was TE moe. Veertien dagen later lag ik in het ziekenhuis.

Als het goed is staat hieronder ook nog een youtube filmpje van mij. Het filmpje geeft een impressie van vandaag.

5 opmerkingen:

je zus zei

Hai!

Wat een geweldig filmpje!
En zo herkenbaar,
Karin die tijdens het wachten met haar stokken maar in de sneeuw blijft prikken!
Gelukkig dat het nog zo lekker gaat en zo te zien ook erg mooi weer gehad vandaag?

Ik blijf jullie volgen
dikke kus martine.
PS. volgende maand zijn we erbij..

hbes zei

Heeeeee, wat een leuke film!!!!!!!!!!! SUPER!
Vet cool dat het zo goed gaat.
PS. Wij zijn volgende maand gewoon aan het werk......

Marije zei

Leuk man! Ziet er heerlijk uit... Geeft een goed beeld van hoe jullie het hebben. Fijn dat het zo goed gaat, je sjeest er lekker af!Je site ziet er ook gezellig uit zeg.
Hier in NL staat we nog voor een van de laatste dagen op de schaats denk ik.. Nog even genieten zometeen dus.
Fijne tijd daar samen, en tot daarna!
Liefs Marije

millhill zei

Dat ziet er heel tof uit! Mooi weer ook. Geniet er van!

Unknown zei

Ik bespeur hier toch wel enige afgunst. Jullie lekker op de wintersport, ik achter een burootje met uitzicht op Emmermeer.... Zie dat jullie de helm al hebben, TUV geprüft? Dan zou je van't zomer nog een keertje mee achterop de bike kunnen...