donderdag 15 januari 2009

Toevallige ontmoeting

Vandaag hadden we een toevaligge ontmoeting. We waren een plekje aan het zoeken in een restaurantje op de piste om te rusten toen ik ineens de familie Bruinink herkende. De familie Bruinink is eigenaar van een huisje in Brixen im Thale waar wij een weekje met de ouders van JW hebben gelogeerd begin december. We hebben de familie Bruinink nog nooit in het echt ontmoet maar ik herkende ze van de foto's in het huisje in Brixen. Ze waren wel wat beduusd omdat ze bestormd werden door twee helm dragende vreemdelingen die riepen"U bent de familie Bruinink of niet?". Ze waren natuurlijk ook verbaasd dat ik er nog zo vrolijk bij liep. We konden ze op deze manier nog even persoonlijk bedanken voor hun gastvrijheid.

We hebben vandaag weer veel geskied tussen 20-25 km en elf liften gehad. Ik kon het weer goed volhouden.

De apres ski was vrolijker dan gisteren. Het enige verschil met gisteravond is dat ik toch ineens erg moe was na het eten. Morgen is de laatste skidag en dat is misschien ook wel even goed.

Voor degene die er nog niet flauw van is, een derde impressie filmpje. En helemaal onderaan (toevoeging van JW) de statistieken weer.

1 opmerking:

Ibella zei

Lieve mensen, wat een ijzersterk filmpje, jullie zijn toppers hoor.
Fijne dag vandaag
liefs Ibella