zondag 18 januari 2009

Weer thuis

We zijn weer lekker thuis en bij thuiskomst werden we verrast door een heerlijke appeltaart! (Hoe zou dat nou komen ;) Echt enorm lief!

Verder hadden de ouders van JW onze rotzooikamer' aangepakt. We willen al een tijdje die kamer opruimen, behang eraf, sausen en er een lekker chill-room van maken. Er staan nog heel veel boeken en daarvoor wil ik graag een mooie boekenkast in de kamer. Nu ik er nog van kan genieten wil ik dat zo snel mogelijk doen. Dat de ouders van JW de eerste stap hebben genomen om te beginnen (het meeste rotte werk ook nog, behang eraf scheuren) was echt een superlieve verassing.

We waren vanmiddag tegen 1400 uur thuis. Allebei enorm moe en JW stiekem ook een beetje brak. Hij heeft zich prima vermaakt met collega's. Ik ook trouwens, ik kon het prima volhouden , zelfs op de dansvloer tot een uurtje of 3.30....Toch best wel laat en dat is te merken de volgende dag..

Moe dus toen we thuis waren , op de terugweg zijn we ook nog langs mijn oma geweest waar het niet zo heel goed mee gaat. Bovendien hoorde ik gisteravond een vervelend bericht dat een kennis van ons (meer van mijn ouders), maar we gingen er altijd mee op wintersport, aan kuka is overleden deze week. Al die dingen bij elkaar maken wel dat je toch weer even verdrietig wordt.

Ongeacht de situatie waarin ik nu zit had ik altijd wel een beetje last van een ' zondagavondgevoel' Helemaal als het een zondagavond is waarop je ook nog net terugkomt van vakantie. Vaak loste ik dat samen met JW op door samen lekker lui voor de tv te gaan zitten zappen , of een dvd'tje te kijken. Ik denk dat we dat vanavond ook maar gaan doen. Eerst komt mijn zusje nog even en dat is ook altijd wel gezellig, ben benieuwd of er nog wat van de taart overblijft :)

1 opmerking:

je zus zei

Gelukkig, ik zie dat ik er mee door kan, qua gezelligheid!
En anders wel de hoeveelheid eten wat ik tot me neem! ;)

tot snel.

PS. HBES taart was heerlijk!
Kan je dit via internet ook bestellen?