dinsdag 27 januari 2009

Lezen

Het is geen verassing meer en ook wel te voorspellen na de laatste log van vannacht, we hebben uitgeslapen ;)
Maar we zijn wel even flink aan het werk gegaan met zijn tweeen vanmiddag. Het hele huis doorgegaan, bed in de was, stofzuigen,dweilen ja ja.. In principe vind ik het zonde om mijn tijd hier aan te besteden, maar het is ook wel weer fijn om de dagelijkse dingen te blijven doen. Samen met JW was het gezellig en je verzet je gedachten ook even en ook niet onbelangrijk je bent in beweging.
Op den duur zullen we wel hulp in de huishouding moeten nemen, niet eens alleen omdat we het samen niet meer kunnen, maar het kost dan zoveel tijd en energie dat je die liever aan andere dingen zou willen besteden.

Het praten van vannacht naar aanleiding van de uitzending op BNN heeft me volgensmij ook goed gedaan en JW ook. Ik heb weer even mijn emoties laten lopen en dan is het net alsof je er weer even tegen kan (het elastiekje kan weer opgerekt worden)

Vanavond was er een neef van JW en zijn we even in de stad gaan eten, erg lekker en vooral gezellig.
Morgen ga ik weer naar het Behouden Huys. Mijn eerste creatieve therapie en ik ben benieuwd hoe het zal gaan, in ieder geval wel weer een moment om bezig te zijn met de situatie waarin ik me de laastste week bevind.

Ben sinds eergisteren ook weer begonnen met boeken lezen. Ik probeerde dit steeds maar kon me toch nog niet goed concentreren, of het waren boeken over kanker zoals Lance Armstrong en het boek van Sander Simons. Als je eenmaal wegzakt in een boek dan is dat ook een fijne manier om je even in een andere wereld te begeven. Als jullie nog tips hebben voor mooie spannende boeken dan roep maar weer!

1 opmerking:

Jeanet zei

Heej Karin,
Ik heb net 'Lelieblank, scharlaken rood' uit. Een bijna 1000 pagina's tellend, boeiend boek (Michel Faber). Daar zou je even zoet mee zijn!
Spannend is ook 'De schaduw van de wind' (Carlos Ruiz Zafon), staat nu in een-of-andere-top-10 op nummer 1, maar dat is dan ook niet voor niets.
Groetjes, Jeanet