maandag 5 januari 2009

Kerstboom er weer uit

Gisteren zijn we op tijd naar bed gegaan en vanmorgen hebben we lekker uitgeslapen. Omdat ik me gisteren even heel moe voelde merk ik meteen dat ik de dag erna ' angstiger' ben. Bij alles wat ik doe zit ik me heel erg af te vragen of ik vermoeider word dan normaal en ben ik me weer veel te bewust van mijn lichaam.
Gelukkig ging het in de loop van de dag wel beter. Met hulp van JW's moeder heb ik de kerstboom uit de kamer gekregen en hebben we de kamer weer aan kant gemaakt. Ik moet dan echt oppassen dat ik niet teveel doe. We begonnen ook te schuiven met de meubels, omdat ik wel eens een andere inrichting wilde proberen en ik schoof dan ook vrolijk met de meubels ;) Dat ging ook allemaal goed, maar het is verstandiger dat niet te doen, zeker niet zo voor de skivakantie. Uiteindelijk is de inrichting toch bij het oude gebleven, oud en vertrouwd zoals ik dat voor wel meer dingen wens.

Vanmiddag kreeg ik een sms met de vraag of ik zin had vanavond te gaan schaatsen. Normaal gesproken zou ik er als eerste bij zijn geweest, maar ik heb het maar afgeslagen. Het is gewoon niet verstandig om deze week teveel te doen volgensmij omdat ik volgende week al mijn energie wil gebruiken.

Fysiek gaat het dus beter dan gisteren, hoewel ik vandaag geen wandeling heb gemaakt. Mentaal is het best zwaar de afgelopen dagen, ik merk dat de onzekerheid weer toeslaat, dat ik veel pieker en de neiging heb om me inmezelf te keren.Het duurt ook nog wel even voor ik weer een afspraak bij het Behouden Huys heb. Volgende week had ik een afspraak maar ja, ik wil toch echt wel graag op vakantie nu het nog kan.

Ik probeer mijn humeur wat op te vijzelen door te denken aan volgende week als ik lekker ga skieen. Ik heb erg veel zin om samen met JW een weekje weg te zijn. Voor vrouwen wil het ook nog wel eens werken om iets te kopen om vrolijker te worden, aangezien ik toch nog een nieuwe skibroek nodig heb denk ik dat ik maar eens flink uit ga pakken met het kopen van een ' Vet mooi ski-pak' Lekker warm, stoer lekker zittend , en als hij wat duurder is dan gepland dan kan me dat lekker even niets schelen:)

1 opmerking:

Unknown zei

Heel veel plezier met skieën!!