vrijdag 9 januari 2009

Op de helft

Ik lig lekker in bed in een hotel in Oberthulba. We zitten op de helft van de reis en doen lekker relaxed. We zijn om 11.00 uur vertrokken vanmorgen en waren hier tegen 1700 uur. Lekker gegeten en nu dus in bed en ik kan het natuurlijk niet laten om even een berichtje te posten.

De reis ging goed geen files, goed weer en redelijk fit. Ik merkte wel dat ik na een paar uur last kreeg onderin mijn rug. JW zag me alweer stilletjes vooruit staren piekerend over mijn pijn. Echt heel erg pijn doet het niet maar het is meer een zeurend gevoel.

Ik heb al zoveel pijn gehad ook toen de scan-uitslagen goed waren. Drie weken geleden nam het vocht nog af en ik zit te stressen over uitzaaiingen. Bovendien lees ik bij lotgenoten ook niet zulke positieve berichten en dan zit ik me hier 'aan te stellen'.

Ik wil heel graag leven met de da g, de zorgen voor de toekomst aan de kant zetten en niet alleen maar bezig zijn met KUKA. ALs je net een scan hebt gehad die positief is dan ben je blij, durf je weer te vertrouwen op je lichaam en vergeet je de KUKA even. Maar nu komt de twijfel en de onzekerheid weer de kop op steken en die zal ook nooit weer overgaan. Ik besef me dus heel goed dat ik mijn gedachten en mijn manier van leven zal moeten veranderen om niet het grootste deel van de tijd in angst te leven. Soms lukt het, maar het lukt niet lang genoeg. Ik wil het hier in het Behouden Huys echt over gaan hebben want dat hypochondrische gezemel van de KUKA is een van de ergste dingen. Zeker als het teveel van je tijd in beslag neemt.

Goh wat ben ik toch lekker optimistisch terwijl ik lekker op vakantie ben.Ik heb er met JW gelukkig weer goed over kunnen praten. Ik ga nu lekker slapen en overmorgen sta ik op de latten!

1 opmerking:

Marjet zei

Heel veel plezier in deze week!!
Ik ben net terug van de sneeuw. Hoop dat bij jullie ook het zonnetje schijnt en de sneeuw goed is!
En bevalt je nieuwe kleding?

Dikke kus Marjet