dinsdag 20 januari 2009

Shitty day

Ik had vandaag echt niet mijn dag. JW ook niet. We konden allebei niet slapen vannacht en waren dus allebei erg moe vandaag. De hele dag voelden we ons een beetje wazig en depressief. We gingen 's middags naar mijn ouders en voor hen was dat ook niet echt gezellig, JW en Caroline die gezellig langskomen na de vakantie en een lekker portie depressiviteit meenemen... maar ja mooier konden we het niet maken.

Gelukkig konden we het er goed met mijn ouders over hebben. Na het bezoekje wilden we nog even naar IKEA om een boekenkast te kijken. O O O wat hadden we daar een zin in zeg :) Maar het leek me ook wel goed om toch even een beetje de zinnen te verzetten, dus hup vol goede moed de IKEA in.

Moe verdrietig en met nogal depressieve gezichten liepen we een beetje verdwaasd door de Ikea. Naast de depressie voelde ik steeds een druk op mijn rug en kreeg ik het gevoel alsof mijn borstkas werd dichtgedrukt. Nou heb ik wel gelezen dat het een bijwerking van de tarceva kan zijn en ik heb het wel eens vaker gevoeld maar echt fijn is het niet. Als klap op de vuurpijl stond er ook nog eens een megalange rij bij de IKEA, 20 minuten ingestaan. Joepie.

Ik heb altijd de neiging om het blog luchtig te houden en iets vrolijks mee te geven elke dag. Vandaag doe ik het toch maar niet. Het was gewoon een shitty day.

1 opmerking:

Ibella zei

Hoi lieve meis,
Gewoon schrijven hoor wanneer jij je niet goed voelt, niet anders voordoen. Ja dit soort dagen horen er ook bij; onzekerzijn pijntjes voelen en niet weten waar het vadaan komt. Je wordt er zo onzeker van. Toevallig wilde het feit dat ook wij gisteren in Ikea rondliepen, nouja, ik in een rolstoel dan. We hebben een mooie krokodillenspiegel gekocht voor onze kleinzoon die 2 jaar wordt,
Ik hoop dat je er vandaag beter tegen kunt en dat jij je ook beter voelt. Moed houden hoor! Ik wens je heel veel kracht, liefde en warmte om je heen.
Liefs Ibella