vrijdag 16 januari 2009

Kaiserschmarren

Vandaag heb ik voor de laatste keer geskied. Tenminste, deze week ;-) Alles was weer "Spitzenklasse". Weer lekker weer, mijn lichaam werkte mee, goede sneeuw, gezelligheid wat wil je nog meer?

We hebben vandaag de auto in een ander dorpje bij een andere lift neergezet om het laatste stuk van de Skiwelt, plm 25km weer, ook nog even mee te pakken (voor overdreven details zie het kaartje en liftenstaatje van JW hieronder). Ik heb dus de hele Skiwelt beskied in 6 dagen. Daar ben ik best trots op!

Om een kleine indruk te geven van de lol die we toch wel het merendeel van de week hebben gehad (en dit keer niet op de ski's), heb ik zelf twee filmfragmentjes van vandaag aan elkaar geplakt. In het eerste stuk eten we Kaiserschmarren.
Aangezien ik gefilmd heb en de twee stukjes film zelf aan elkaar geplakt heb is het laatste filmpje een Meijerink productie geworden.

Ik vond het een geslaagde week. Ik heb volop kunnen skiën. Het bracht broodnodige afleiding, frisse buitenlucht, compleet verzorgd worden door de Loipenstub'n crew en even lekker alleen met JW. Bovendien heb ik heb toch weer flink wat zelfvertrouwen erbij. Mijn lichaam kan op dit moment meer dan ik had verwacht. Wat JW er van vindt zie je wel in het filmpje.

Morgen terugreis!


4 opmerkingen:

hbes zei

fuile vlikkers

je zus zei

LEKKER!

Wij komen zondag wel even langs!
Een heerlijk stukje HBES taart eten!
Verheugen wij ons nu al op ;)

TOT ZONDAG...

Mathieu zei

mooi om te zien dat Top op z'n Urials de Kaiserschmarren zo snel mogelijk met zo groot mogelijke happen naar binnen schuift :)

Goeie terugreis!

hbes zei

Wie komen er nog meer?
Dit ivm de hoeveelheid taart.