vrijdag 23 januari 2009

Verjaardag

Het is gelukt vandaag om me iets beter te voelen. Vandaag was er namelijk een feestje te vieren omdat JW jarig is/was. We hadden niet zo'n zin om het uitgebreid te gaan vieren, dus alleen directe familie is langs geweest. In de loop van de middag kwamen mijn ouders samen met het dochtertje van mijn zusje en daar hebben we lekker mee gelunchd bij Kaap Hoorn. Aanstaande maandag ga ik met mijn zusje naar het VU om het te hebben over mijn KUKA en de mogelijke erfelijkheid daarvan. Hiervoor moesten we een familieformulier invullen van zowel mijn vader als moeders kant. Overgrootouder gegevens en gegevens van broers en zussen van mijn ouders moesten we hierop invullen. Mijn moeder heeft 6 zussen en 1 broer en van elk familielid moesten we de geboortedatum, eventuele sterftedatum en voorkomende ziektes invulen, nou dat was nog niet makkeljk:) Oek al had het iets met de KUKA, VU, dokters en ziek te maken, we werden er gelukkig niet verdrietig van.

Aan het einde van de middag kwam de rest van de familie van JW.

Voor JW was het niet een verjaardag zoals anders, zeker niet na een week waarin ik me niet zo fijn voelde.
Goed, het is laat en JW ligt al bijna naast me te slapen en die heeft zijn slaap hard nodig. Hij kon de laatste paar nachten moeilijk in slaap komen namelijk maar ik denk dat dat vannacht wel gaat lukken.

1 opmerking:

hbes zei

welterusten. Verdiend!
moi.