woensdag 21 januari 2009

Moe

Vandaag weer schandalig uitgeslapen. We hadden expres geen wekker gezet omdat we gisteren zo moe waren. Ik werd vanmorgen om 11:00 uur wakker omdat JW mij wakker maakte, anders lag ik nu mischien nog te slapen :)

Eenmaal uit bed hoopte ik toch wat fitter te zijn, maar ik voelde me nog steeds sloom. In de midag hadden we een afstudeerfeestje van een neefje van JW en we besloten naar het huis van de zus van JW te lopen. Even een frisse neus en in beweging. Nou..dat was zwaar...ik werd enorm moe, met lood in de schoenen heb ik het einddoel bereikt.

Ook al wil je het niet, je maakt je druk als je zo moe wordt. Gelukkig ging het gedurende de dag ietsje beter. Na de bul-uitreiking van de neef van JW hadden we nog een borrel bij hem thuis en daarna hebben we met zijn allen gegeten bij NI-HAO in het stadspark. Ik had er geregeld gelunchd/kofie gedronken met collega's maar nog nooit 's-avonds gegeten.

Gedurende de dag werd de vermoeidheid iets beter, maar het is wel duidelijk dat ik beter met mijn energie om moet gaan. Sinds ik de medicijnen heb en het langzaam iets beter ging ben ik steeds meer dingen op gaan pakken. Hartstikke fijn en het geeft energie, maar ik zal me er toch bij neer moeten leggen dat ik af en toe even moet rusten. Ik hoop dat de tarceva de vermoeidheid veroorzaakt en zolang hij gewoon zijn werk blijft doen zit ik niet er niet zo mee.

Ik ga weer lekker slapen zometeen zonder een wekker te zetten :-)

Geen opmerkingen: