woensdag 7 januari 2009

Dag rolstoel

Vannacht laat op bed gekomen na een gezellige avond. Vanmorgen dan ook maar weer goed uitgeslapen en voorzichtig aan toch wel wat dingen gedaan vanmiddag. Ik ben maar begonnen met het inpakken van de skikleding en andere spullen die mee moeten. Ik ben voorzichtiger geworden in mijn handelingen omdat ik merkte dat ik vermoeider werd. Gelukkig gaat het vandaag wel redelijk, iets meer jezelf in acht nemen werkt wel meteen en alles op een iets rustiger tempo kan ook. Ik ben er ook wel iets rustiger op dat het moe zijn voornamelijk door de medicijnen komt. Bijwerkingen van de tarceva kunnen komen en gaan en het werkt natuurlijk steeds meer in op je lichaam en dat is ook wel de bedoeling natuurlijk;)

We hebben vanmiddag ook een neksteun en een rolstoel teruggebracht naar de thuiszorg. Dat voelt dan toch wel heel fijn : ZO die heb ik niet meer nodig! Totdat het echt niet meer gaat zie je mij niet in een rolstoel zitten,
JW en mijn vader hadden de rolstoel gehaald toen ik nog veel op de bank lag en toen ik 's-nachts rechtop moest slapen. Gelukkig gaat dat toch nog toe allemaal weer als vanouds en hoop ik dat het nog een tijd duurt voor ik weer moet overwegen een rolstoel en dergelijke in huis te halen.

De zin in de wintersport wordt steeds groter. We lazen net dat het volgende week mooi weer wordt in de Alpen. Mocht ik dan een dagje moe zijn dan kan ik lekker in de zon zitten. Hoewel ik me nu ook realiseer dat ik niet in de zon mag zitten met mijn gezicht ivm de huiduitslag, dan maar een dikke zonnebril en een pet op, lekker incognito:)

4 opmerkingen:

Mathieu zei

Goed om te horen dat je je beter voelt! Heel veel plezier in de Alpen, en geen gekke dingen doen met skieen he, straks staat die rolstoel er weer ;)

adrie en geke zei

He Karin en JW,

Geniet van jullie van vakantie. Als jullie terug zijn, komen we langs. Veel plezier.

Kus ons

Unknown zei

Heel veel plezier jullie 2. Geniet er maar lekker van. Doe de schnitzels aan alle berggeiten en neem een lekker stiekl op de nog mooie dagen te komen!

Femke zei

Ha lieve Karin en JW!
Ik wil jullie ook nog even een heerlijke vakantie toewensen, geniet ervan! (Dat moet wel lukken met zo'n mooie nieuwe outfit nietwaar!) Als jullie terugzijn komen Joris en ik bij jullie langs (eind januari).
Liefs en een dikke X
Femmie