dinsdag 6 januari 2009

Ski kleding is binnen

Zoo de skikleding is binnen! Het klinkt als een uitgebreide garderobe, maar ik heb een broek gekocht die past bij een jas die ik al had, thermo-ondergoed, extra dikke handschoenen en een skibril. Qua uitrusting ben ik voorbereid nu hopen dat mijn conditie en het vertrouwen in mijn lichaam een beetje meewerken.

Ik kreeg vanmiddag wederom een dipje in mijn energie en op het mentale vlak. In de ski-shop werd ik licht in mijn hoofd, voelde me moe en rillerig. Als ik even uitrust dan gaat het wel weer en ik denk dat het ook vermoeidheid van de medicijnen is en misschien een griepje onder de leden. JW maakt zich niet zoveel zorgen, en hij heeft natuurlijk wel gelijk. Toen ik de KUKA niet had was ik ook wel eens vermoeid en had ik dezelfde klachten. Maar ja in de situatie zoals nu ben ik geneigd om alles op de KUKA af te schuiven..

Eigenlijk had ik ook graag nog even naar mijn oma gewild, maar omdat ik me niet echt fit voelde zijn we maar naar huis gereden (we waren in Emmen). Onderweg naar huis heeft JW me weer opgevrolijkt, ik dreigde echt even in een depressie te zakken. Zag het even niet meer zitten en werd verdrietig.
We zijn toen de stad in gereden en hebben bij een eetcafeetje gegeten. Even eruit, andere omgeving en praten over mijn onzekerheid.

Nu zijn we weer thuis en ik voel me weer iets beter, zowel mentaal als fysiek. Ik moet vertrouwen krijgen in mijn medicijnen en genieten van elke dag die er is en ik denk eerlijk gezegd dat ik ook wat vaker een dagje rust in moet plannen;)

Geen opmerkingen: