donderdag 1 januari 2009

De eerste nieuwe dag van het jaar

Voor alle lezers een ontzettend gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat ik met jullie nog veel (positieve dingen) mag meemaken en dat er nog vele logs zullen volgen!

JW en ik hebben het erg gezellig gehad gisteravond. Oud en nieuuw blijft (vind ik) altijd een beetje een opgelegd 'het moet leuk worden sfeer'. Ik heb al verscheidene keren kaarten gehad voor een of ander groot feest met oud en nieuw en dat viel vaak tegen. Gewoon lekker bij familie , een spelletje doen en tegen 00.00 uur een glaasje champagne met huis-tuin en keuken vuurwerk was prima!

Nadat het ergste geknal een beetje voorbij was zijn we wandelend naar huis gegaan en besloten we (nog even) bij de HBES bakkers langs te gaan Daar waren we tegen 01:30 uur en omdat het supergezellig was werd het 03.30 uur voordat we goed en wel in bed lagen:)

Vanmorgen dus maar een beetje uitgeslapen tot een uurtje of 11.15 en bij de ouders van JW en mijn ouders langs geweest. We zijn nu allebei redelijk afgedraaid maar wel voldaan!

Geen opmerkingen: