zondag 25 januari 2009

Dolle pret

Na een goede nachtrust gisteravond was het vannacht weer dolle pret. We hadden natuurlijk veel te lang uitgeslapen zaterdagchtend en de slaap wilde dus niet komen. We hebben maar grappige sketches op you-tube gekeken en nostaligische programma's zoals 'Buurman en Buurman' en 'Mevrouw ten Cate'. Het waren vooral humoristische dingen en uiteindelijk vielen we in slaap om een uurtje of 02.30.
Heel braaf had ik de wekker gezet (09.00 uur), maar ik wist niet hoe snel ik hem weer uit moest drukken :). Dussss, weer uitgeslapen vanmorgen voor de verandering..

Vanavond doen we weer een goede poging om op tijd naar bed te gaan, uitslapen wordt het in ieder geval niet want we moeten morgenvroeg op tijd weg naar het VU.

Ik ben benieuwd hoe het gesprek met de klinisch geneticus zal verlopen en wat voor eventuele vervolgonderzoeken er aan vast zitten. Ik zie er verder niet tegenop ofzo, maar ik weet zeker dat als ik het VU binnenloop dat er verscheidene alarmbellen gaan rinkelen:)

In ieder geval weer een dagje onder de pannen morgen. De rest van de week zal wel lastig worden in de aanloop naar de scan van vrijdag. Maar laat het dan ook maar komen vrijdag, dan weet ik tenminste weer even waar ik aan toe ben en dan is het ook hoog tijd om mezelf eens flink in de ogen te kijken hoe ik de continue stress en onzekerheid te lijf moet gaan.

Geen opmerkingen: