zaterdag 10 januari 2009

Helmpjes


Veilig en wel zijn we aangekomen in Brixen in Thale. We zijn vanmorgen tegen 9.30 uur vertrokken uit Oberthulba en nu zitten we heerlijk op onze hotelkamer.
Het hotel is prima, lekker gegeten, fijne bedden zo op het eerste gezicht en een gezellige sfeer.

We waren hier om 15:00 uur en zijn meteen ski's gaan huren. We wilden ook graag een helm hebben, veilig, lekker warm en eigenlijk best wel stoer ;)
Zowel JW als ik zien er best cool uit met de helm , we hebben ons er ook nog een bijpassende bril bij aan laten smeren hehe..JW heeft zelfs nog korting af kunnen dingen (50 euri trots dat hij was) omdat we de skischoenen en ski's er ook huren.
Wij nederlanders hebben dus zonder nog maar geskied te hebben een goed begin van de vakantie :)

Ik ben zeer benieuwd hoe het morgen gaat. Aan mijn skiuitrusting zal het echt niet liggen. Aan mijn lichaam zal het voor een gedeelte liggen, als ik rustig aandoe moet ik best wel kunnen skieen. Het zal vooral liggen aan mijn mentale gesteldheid. Bang dat ik het niet kan, o jeee ik heb KUKA en race van een berg...

Even was ik emotioneel vandaag. Normaal gesproken word ik helemaal ' wild' als ik in de bergen kom. Verheug ik me op wilde tochten, hele dagen buiten, apres ski en alles eruit halen wat erin zit. 's-avonds nog sleeen niets is te gek. Nu zou ik al blij zijn als ik het een paar uur volhoud te skien. Maar oma Caroline gaat haar best doen en kijken of ze nog wat opa's voorbij kan scheuren morgen.

O ja , de foto, dat zijn wij: JW en ik met helm;)

5 opmerkingen:

je zus zei

Hi,

Nou aan de outfit zal het in iedergeval niet liggen!
Ik hoop dat het morgen een fantastische skidag wordt!
Want als je mooi weer hebt en lekkere sneeuw, gaat de rest vanzelf...

dikke kus van ons allemaal uit Emmen!

hbes zei

Vet coole uitrusting zeg!!!!
Geniet van alles!!

Ibella zei

Lieve Carolien, dank je wel voor je lieve berichtje op mijn log en mocht ook je moeder gereageerd hebben wil je haar dan van mij een hele dikke knuffel geven. Al dat meeleven, steun en al die hartverwarmende woorden van steun doen heel goed. Zeker wanneer het komt van een lotgenote. Waar ik van geniet zijn jou verhalen en ik volg je dan ook elke dag en hoop dat je er alles uit gaat halen wat mogelijk is. Alles doet wat erbij hoort. Lieverd, probeer de KUKA dit weekje aan de kant te zetten, laat het je even niet beheersen en wat het je gaat brengen in de toekomst, is nog ver weg, ga daar van uit, je bent jong en hebt nog zoveel energie en kracht dat jij op de eerste plaats komt. De tijd van problemen komt, maar laat hopelijk nog een hele tijd op zich wachten. Dat weet ik zeker. Probeer te blijven vertrouwen op je wil, kracht en behandeling en je vriend. Hij is zeker degene die heel veel opvangt en stuurt en steunt, zoals Marian bij mij doet. Mijn Maatje, net zoals familie en vrienden die om ons heen staan.

Denk er aan, geniet van dit alles en ik had al geraden dat jullie dit waren op de foto
Liefs Ibella

Janneke zei

het lijkt of jullie meedoen aan de film "Mars Attacks". Ben er alleen nog niet uit aan welke kant jullie staan. :-)

Wendy zei

Coole helm man! Daar zal het niet aan liggen :-)
Veel plezier jullie!

Liefs, Wendy