woensdag 14 september 2011

Andere wereld

Vandaag was mijn moeder er gezellig. Het is erg fijn dat ze wekelijks een beetje helpt met huishoudelijke dingen. Ondertussen kletsen we over van alles en vanmiddag hebben we ook nog even gewinkeld. Ik krijg een enorme droge huid van de medicijnen en heb bij de apotheek wat proefmonsters gekregen van crèmes die kunnen helpen.

Het is nogal prijzig. Dus voor ik het aanschaf wil ik het eerst even proberen. Ik ga vrijdag in het VU ook nog even informeren wat het beste is voor mijn huid. Het is echt vreselijk als ik me kleren uitdoe lijkt het wel of het gesneeuwd heeft. De huidcellen vliegen je om de oren.

Verder heb ik vanavond een nieuwe Nederlandse serie gekeken ( overspel). Ik hoorde goede verhalen en het was inderdaad de moeite waard. Het lijkt wel een reclameblogje  haha. Ik vertel het omdat ik de laatste tijd maar moeilijk ergens van kon genieten. Of althans iets doen waarbij ik even aan iets anders dacht dan ellende Dat is me vanavond dus gelukt. Met een goed boek is dat ook altijd erg fijn, die heb ik ook wel momenteel, maar vind dat wel wat vermoeiender voor de ogen. ( het lijkt wel of ik oud word uhum). Misschien in bed zo nog even lezen, weer verder in een andere wereld zonder aan mijn eigen sores te denken.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, dat je moeder je zo kan helpen.
En dingen samen doen is natuurlijk ook heel gezellig.
Dat is hinderlijk zo'n droge huid. Ja, die cremes zijn erg duur, als je ze bij drogist of apotheek moet kopen. Hopelijk hebben ze in het ziekenhuis nog een tip.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

die hele droge huid herken ik ook, inderdaad wat een vlokkerig gedoe. Ik douche mij nu met nivea creme olie, is wel lekker spul maar voor de droge huis zet het geen zoden aan de dijk. Dat gesmeer met vette cremes vind ik zo vermoeiend.

fijne dag, bij jullie zal het zonnetje ook wel schijnen.

gr. Monique

Anoniem zei

Hallo Karin,

Een tip van iemand met droge huid problemen.
Doe na het douchen wat babyolie op een badspons en knijp en dep dat over je huid. Deppend afdrogen.

Succes

Gineke

Anoniem zei

Ik kwam hier toevallig omdat ik zocht of "rekje" nou een synoniem was voor elastiekje, of dat het echt typisch iets uit Drenthe is.

Ken je dus niet, maar heb even wat blogjes gelezen en ik wens je echt veel sterkte met alles!