maandag 26 september 2011

Aandacht

Vandaag op zich een redelijk goede dag, alleen gaat het mij niet snel genoeg om me nog beter te voelen. Ik kom traag op gang en heb veel zin om op de bank te gaan liggen. Ik moet me er toe zetten om actief te zijn. Ik voel me ontzettend slap en moe. Er komt gewoon even teveel tegelijk. Urinewegontsteking, weer menstrueren, de afatinib, zware bijwerkingen van diarree, mijn hele mond en keel rood en ge├»rriteerd en mijn stem wordt er ook al niet beter op. Van al die dingen bij elkaar krijg je niet echt veel energie. Ik probeer het vol te houden, een hogere dosis is het beste om mee te beginnen.

Vanmiddag was mijn zusje er met haar vriend en kids. We zaten lekker buiten. Onze lounge-set is met pijn en moeite opgeruimd vanwege het regenseizoen van de laatste paar weken-;) dus echt luxe zaten we niet. We hadden ook geen zin hem er weer helemaal uit te slepen. Het was leuk ze even te zien, kinderen brengen energie en ook het betere weer doen me wel goed. Toen ze weg waren was ik wel erg moe en ben ik op de bank gaan liggen, maar dat heb ik liever dan de hele middag op de bank.

JW was ondertussen druk bezig met zijn vader om een tweede houthok te bouwen. Hij klust er wat op los. JW's moeder heeft heerlijk gekookt, ik heb voor mijn doen redelijk veel binnen kunnen houden. H. van HBES kwam een ijsje droppen. Die heb ik bijna helemaal opgekregen.
Morgen komt mijn moeder. Je kunt niet zeggen dat ik aandacht tekort kom. Op momenten dat het wat minder gaat en ik ook echt even niet zoveel kan is dat ontzettend fijn om te merken. 


1 opmerking:

Marjolijn zei

Alle mensen en hun goede zorgen sterken je om door te gaan en er toch het beste van te maken.
Mooie dag vandaag.