vrijdag 23 september 2011

Nog niet echt fit

Nou ik kan niet echt zeggen dat het vandaag veel beter gaat. Ik loop veel naar de wc, mijn mond is van binnen kapot en ik heb helemaal geen trek. Morgen moet ik nog 1 dag antibiotica slikken en dan hoop ik echt op een verbetering. Vandaag heb ik dan ook weer niet zoveel uitgevoerd. Veel op de bank. De ouders van JW kwamen nog even langs en JW's moeder had heerlijk gekookt. Ik vond het heerlijk maar kan niet zeggen dat ik veel gegeten heb. Ik hoop dat het beter gaat na de antibioticakuur.

3 opmerkingen:

Esther zei

Ik hoop dat het toch snel wat beter gaat worden, want het was vandaag mooi weer en het gaat nog mooier worden
XXX

Marjolijn zei

Hoop toch dat je wat kunt genieten van het mooie weer dit weekend.
Fijn weekend meis.

Anoniem zei

dag Karin,

ik herken zovéél in wat jij nu doormaakt....Mijn man (46) sedert vorig jaar longkanker met hersentumor neemt na de klassieke chemokuur nu ook Afatinib....Hij neemt de pillen nu ongeveer een maand....Hebben hier het gevoel dat alle plagen van Egypte meegekomen zijn met de medicatie....Diarree, ontstoken huid, droge huid, pijnlijke mond...lusteloos etc...
Soms inderdaad moeilijk om de dagen nog zéér positief door te komen, maar we putten moed uit alle kleine dingetjes die toch dan weer beter gaan...
Binnenkort (volgende week) weten we of de pillen "aanslaan"....Hopen, durven niet hopen....Maar een zonnige dag zoals vandaag brengt toch ook aardig wat verstrooiing....hou moed !!!