woensdag 7 september 2011

Nu de energie nog

Ik lig nog op de bank, in de woonkamer. Doet me erg denken aan het begin van mijn ziek zijn, toen lag ik ook veel op de bank in de kamer ( morgen overigens precies 3 jaar geleden dat ik de diagnose longkanker kreeg). Ik kijk wat tv en probeer goed te eten en te drinken. Het gaat wel beter. Ik heb niet meer overgegeven, en ook de darmproblematiek is minder heftig. Alleen na het avondeten kwam het weer opzetten.

Ik voel me nog wel erg slap, ook mijn eetlust is niet echt super. Ik probeer wel van de bank te komen maar merk wel dat ik veel energie heb verloren. Misschien heb ik ook wel een buikgriep gehad tezamen met de reactie op de loperamide, als je dan ook nog zware medicijnen slikt dan is het niet zo vreemd dat ik me zo belabberd voelde. Maar goed ik weet het ook niet, kom je ook niet achter. Het belangrijkste is dat ik me langzamerhand wel iets beter voel. Ik hoop dat mijn energie weer terugkomt net als mijn stem trouwens dat is weer een drama, terwijl dat ook beter ging.

Een beetje depri word je er ook wel van zo liggend op de bank. Alles wordt voor me gedaan, JW is superlief en nu lekker even aan het sporten. Wel goed is hij er even uit en weg uit de sfeer van ziek zijn ..

1 opmerking:

Marjolijn zei

Hé gelukkig toch weer wat de goede kant op.
Pas goed op jezelf meis, en knap weer snel op.
Fijne dag vandaag.