zondag 11 september 2011

Alles bij elkaar

Net een waterijsje op en vanmiddag ook al een ijsje gehaald in de stad. Lekker koel voor de aften in mijn mond. Het gaat op zich qua misselijkheid en darmklachten best goed. Alleen gisteravond nog flink wat naar het toilet gerend.
Ik doe mijn best om weer wat dingen te ondernemen, maar mijn humeur is nog niet altijd geweldig. Ik heb ook best veel hinder van mijn stem. De ene keer lijkt het weer beter te gaan en dan is het weer zo hees. Ik ga vrijdag in de VU er toch nog maar eens naar vragen. Ik heb soms gewoon helemaal geen zin om iets te zeggen of de telefoon te pakken.
Ik heb natuurlijk heel lang niet zoveel klachten gehad, ook niet met de chemo en de tarceva. Alleen in het begin van de tarceva, maar toen kwam ik van een nog dieper dal. En ja de hersenuitzaaiingen waren ( en zijn) ook wel een echte hobbel in de weg. Het zijn nu vooral allemaal kleine dingetjes bij elkaar die het soms moeilijk voor me maken. Ik vind het nog erg moeilijk om het naast me neer te leggen en me te focussen op wat ik allemaal nog wel kan.

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Het is ook allemaal niet niks, meis.
Hoop dat het snel weer beter met je gaat.
Fijne maandag.

Jaz zei

Hey Caroline - Congratulations on three years! WOOHOO!!! Keep fighting!!

I'm sorry about your toilet emergencies - and you can't take Immodium? It makes you sick? Can you take Lomotil? I've heard you can go to the bathroom 10 times/day - and also get a rash on your hands and feet. Well, it's supposed to improve after a month or so. Hang in there :(

Mostly I hope the drugs are working. You're only on afatinib or on the combination? Good luck, you're in my thoughts daily!

Love, Jazz

Anoniem zei

Het is ook allemaal makkelijker gezegd dan gedaan! Maar dat je stem zo hees is kan van het rauwe keeltje afkomen. Misschien is thee met honing een optie. Of is het een bijwerking van de nieuwe medicijn? Sterkte xxx Karin

HansDeZwans zei

Je focussen op wat je wel nog allemaal kan, vind ik iets positiefs om te doen. Ik hoop voor jou dat het wc bezoek deze week wat minder zal worden. Groetjes, Hans

Esther zei

Die 'kleine' dingetjes kunnen anders bar vervelend zijn en ik vind het heel logisch dat jouw humeur er onder lijdt. Die wcloop heb ik regelmatig gehad met de Tarceva en ik weet dat ik het heel erg vervelend vond. Het is echt niet niks
Als je humor er maar niet onder lijdt :-)