dinsdag 6 september 2011

Gesloopt

Het leek zo goed te gaan gisteren. In de middag wat eten binnengehouden, niet meer overgegeven sinds zondagmiddag en vol goede moed zag ik de verbetering. Enige was dat de darmen nog wel behoorlijk tekeer gingen, maar dat is in ieder geval beter dan overgeven ( qua gevoel in ieder geval). Ik heb het toch maar gewaagd om weer loperamide te gaan slikken. Mijn darmen rustig, maar 4 uur erna begon de misselijkeid weer in alle hevigheid. Ik heb zo'n beetje de hele nacht liggen overgeven, ook al was er niet veel meer om te 'geven'.
Gesloopt dus nu, vanmorgen meteen de VU gebeld. De researchverpleegkundige gaat overleggen met de arts wat nu te doen. Ik word daar nog over gebeld. Zo kan het niet doorgaan. Of diarree, of overgeven en soms tegelijk ( ja dat kan ook nog )dan houd je geen vocht binnen en ook geen energie. Ik voel me echt slap. Gelukkig ben ik nu niet meer misselijk, alleen gerommel van de darmen en uitgeteld. Ook mijn stem is weer lekker a la Katja Schuurman, overgeven terwijl er niets in je maag zit is niet echt fijn voor je keel en stem.

Geen opmerkingen: