vrijdag 9 september 2011

Zo doorgaan

Het lijkt nog steeds in een stijgende lijn te gaan met me. Ik ben vanmorgen op tijd opgestaan en meegegaan met JW naar Friesland, naar J. en K. We zitten hier nu nog lekker op de bank voor de tv. JW was J. en K. aan het helpen en ik heb me goed vermaakt met mijn laptop, de krant en ook nog geslapen vanmiddag. Ik ben dus nog steeds aan het uitrusten, maar kan het eten beter binnenhouden. Zelfs wat chinees gegeten vanavond. Twee keer snel naar toilet, maar dat is minder dan gisteren.

Dat voelt wel goed. Ik sterk langzaam weer aan. Nu nog de aften weg en mijn stem weer terug..

Vanmiddag ben ik nog gebeld door de researchverpleegkundige. Ze vroeg hoe het met me ging en we hebben besloten dat ik met de huidige dosering van de afatinib doorga. Het is gewoon beter om met een flinke boost te beginnen en nu ik me wat beter ga voelen denk ik dat ik het ook wel kan volhouden. Volgende week vrijdag ga ik naar de VU en gaan we kijken naar de bloedwaarden en heb ik een gesprek met een diëtiste. Ik moet mijn gewicht wel goed in de gaten houden en weten wat ik het beste eten om de darmen een beetje in te toom te kunnen houden. Misschien dat zij nog wat tips voor me heeft. 
3 opmerkingen:

Mathieu zei

sterkte topper. Hoop dat je toiletbezoek snel weer normaal is en gaat lijken op het dagelijkse geluksmomentje dat het hoort te zijn :)

Marjolijn zei

Sterkte kanjer..!!
Geniet maar lekker daar.
Fijne zaterdag.

tricky zei

houen zo... of nog beter, nog meer stijgende lijn...
en al 3 jaar met K, I know the feeling... erg dat je er ergens ook wel blij om moet zijn hé... ik wens je vooral nog veel tijd zonder al te veel zorgen en kommer en kwel... en tussendoor geluksmomentjes van minuten, uren, dagen, weken...