vrijdag 2 september 2011

Zin in

Nou het was zowaar een lekkere zonnige dag! Had ik ook wel even nodig. Gisteravond met JW weer tot diep in de nacht gepraat over wat we nog willen, hoe het gaat en dan concludeer ik toch wel voor mezelf dat ik de de afgelopen tijd erg op mezelf gericht ben. Gericht op het ziek zijn, angstiger en minder vrolijk. Niet echt slim om de tijd die je nog hebt zo door te brengen, in ieder geval niet te lang. Makkelijker gezegd dan gedaan,maar ik doe mijn best.
Zometeen gaan we lekker uit eten met H en B van de bakkers. Zin in!

2 opmerkingen:

Esther zei

Het was idd prachtig weer vandaag....heerlijk aan het strand geweest ;)

Marjolijn zei

Het kan niet altijd fris en vrolijk zijn, lieverd.
Maar er in verzanden is een andere kant, probeer ergens de middenweg vast te houden.
Dat doe je toch al...!!!
Geniet lekker van de zon en het buiten zijn vandaag.