woensdag 28 september 2011

Zinnen verzetten

Nou gisteren geen blauw pilletje genomen. Ik hoop dat mijn darmen nu wat rustiger worden.
Ik bemerk nog niet dat de darmen rustig zijn. Dat kan denk ik ook niet zo snel. Het is ook niet zo dat het veel erger is geworden. Vandaag 2 keer een run naar het toilet, dat is minder vaak dan gisteren. Ook heb ik weer brood gegeten. Het eten ging sowieso best goed, alleen de avondmaaltijd stond me wat tegen.

 Ik begin het wel goed zat te worden om zo aan huis gekluisterd te zijn. Mijn doel is komende vrijdag afwachten. Dan evalueren we hoe het gaat met de VU. Volgende week krijg ik een scan en dan hoor ik of de bijwerkingen de moeite waard zijn geweest. Dan wil ik het ook echt over mijn stem hebben. Hij blijft nu heel zacht en vaag klinken. Ik vertrouw het niet echt. Het is erg vervelend en soms word ik er verdrietig van. Het klinkt zo zwak en ziekjes..Het is echt even knokken om het allemaal een beetje te blijven overzien en de positiviteit er in te houden. Als je niet zoveel kan ondernemen dan is het lastig om even je zinnen te verzetten.

1 opmerking:

millhill zei

Maar gelukkig komt er zo een lekkere milkshake aan! Eetze!